Мистериозна прогноза за 2024-а: Светът остава без електричество, идва апокалипсис

Клипът със смразяващата прогноза набира скорост

https://lifezone.bg/interesno/misteriozna-prognoza-za-2024-a-svetat-ostava-bez-elektrichestvo-idva-apokalipsis/123287 LifeZone.bg
Мистериозна прогноза за 2024-а: Светът остава без електричество, идва апокалипсис

Клипът със смразяващата прогноза набира скорост

Плашеща прогноза за предстоящата 2024-а година се върти в последните дни в интернет пространството. Видео на няколко езика циркулира в мрежата, а вече в платформата тик-ток го има и на български. В него се вещае за апокалиптичен сценарий за нашата планета след силна магнитна буря.

 

В клипа се споменава, че заместникът на министър-председателя на Великобритания Оливър Даудън е предупредил за възможна супер магнитна буря. Той призовава сънародниците си за запасяване с батерии, свещи и радиоприемници без ток. Причина е възможно спиране на електрозахранването в целия свят заради мощно слънчево изригване. Във видеото се споменава, че в Швеция има подобна кампания за презапасяване.

 

Клипът предвещава апокалиптични последици при спиране за дълъг период на електричеството. Според видеото връзката между хората ще бъде прекъсната. Всякакъв контакт през интернет ще бъде прекратен. Обменът на информация ще бъде спрян. Така банките, фондовите борси и фабриките ще преустановят дейност. Това гарантира икономически апокалипсис. Освен това прогнозата чертае инфекциозни болести поради непречистена вода. Говори се и за начало на редица инциденти поради липса на комуникация на отрядите за сигурност.

 

Видеото на български потвърждава, че подобни прогнози са направили Нострадамус и Ванга, а съвпаденията се оказват доста. Все пак това остава хипотеза и вярващи ще бъдат почитателите на конспирации.

 

Източник: тик-ток

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.