Муки: Веднъж седмично готвя на домашните си любимци

Признава, че се пробвала да ги разкраси сама, но не й се получило

https://lifezone.bg/interesno/muki-vednazh-sedmichno-gotvya-na-domashnite-si-lyubimci/131081 LifeZone.bg
Муки: Веднъж седмично готвя на домашните си любимци

Признава, че се пробвала да ги разкраси сама, но не й се получило

Трите кучета на дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева – Муки, са с нов външен вид. По случай пропукването на любовта, нереализираната актриса зарадва домашните си любимци с фризьор.

 

„Заведох Лора, Джеки и Дейзи да ги изкъпят и подстрижат. Преди време се опитах да ги разкрасявам сама, но не ми се получаваше много-много. Сега два или три пъти годишно ги водя на специалист да се погрижи за тях“, споделя Муки.

 

Тя допълва, че веднъж в седмицата готви на домашните си любимци. Освен трите кучета, Муки отглежда и две котки, а през останалото време ги храни с консерви и гранули.

 

На 1 април щерката на покойната комедийна прима Стоянка Мутафова имаше рожден ден, но напук на очакванията този път не вдигна парти. Муки приключи завинаги с празненствата още преди пет години, когато изгуби майка си и изглежда няма намерения да ги възобновява.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.