Набедиха Натали Трифонова, че си е правила пластични операции

Оказва се, че всичко опира до грим, боя за коса и дрехи

https://lifezone.bg/interesno/nabediha-natali-trifonova-che-si-e-pravila-plastichni-operacii/131646 LifeZone.bg
Набедиха Натали Трифонова, че си е правила пластични операции

Оказва се, че всичко опира до грим, боя за коса и дрехи

Вероятно мнозина си представят, че на 23 години бижуто в прогнозата за времето на Би Ти Ви – Натали Трифонова, е била още по-красива и секси отсега, но грешите. Оказва се, че в началото на кариерата си засуканата блондинка е изглеждала доста обикновено, а и не е била блондинка. И макар някои да я набедиха, че си е правила пластична операция, се оказа, че всичко е въпрос на грим и боя за коса.

 

Стартът на тв кариерата на Трифонова е в несъществуващата вече ТВ7, където я взимат за водеща на прогнозата за времето, а в интернет и до днес е запазен запис от 2015 г., в който се вижда, че е била доста хубаво, стройно и лъчезарно момиче, но с доста по-обикновено излъчване в сравнение със сега.

 

Актуалната й визия е доста сексапилна и кара мъжете да си губят ума по нея, а жените й завиждат и се чудят какъв недостатък да й намерят, само най-обективните признават, че е една от най-красивите жени в родния ефир.

Несъмнено има разлика във вида й отпреди 9 години в ТВ7 и начина, по който изглежда днес, но тя не се дължи на пластични операции, а на далеч по-кадящи методи, до които имат достъп повечето дами – руса боя за коса, грим, подчертаващ естествения й сексапил, секси дрешки и разбира се – прекрасна фигура.

 

Дори и във времето, в което Натали не е била пред камера, е носила впити секси роклички и грим, с които си докарвала излъчване на фатална жена, но явно в ТВ7 не са искали да стресират аудиторията с твърде впечатляващи красавици. Именно такава е световната тенденция в сериозните телевизии. Когато я взели на работа, Трифонова била платинено руса, каквато е в момента, но я накарали да боядиса косата си в тъмно кестеняво и я обличали за пред камерите в по-консервативни костюми. Гримирали я така, че макиажът й да не личи. Именно на това се дължи разликата във визията й тогава и сега.

 

Веднага след като напуска ТВ7, Натали си връща русата грива, която й е любима още от абитуриентския бал.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.