Не изневери на себе си: Ето как се появи Памела Андерсън (СНИМКИ)

Нова година, същият естествен блясък от активистката и писателка, която през 2023 г. представи голото си лице

https://lifezone.bg/interesno/ne-izneveri-na-sebe-si-eto-kak-se-poyavi-pamela-andersan-snimki/124596 LifeZone.bg
Не изневери на себе си: Ето как се появи Памела Андерсън (СНИМКИ)

Нова година, същият естествен блясък от активистката и писателка, която през 2023 г. представи голото си лице

Безгрижният начин на живот на Памела Андерсън е на преден план в най-новата кампания на Proenza Schouler.

56-годишната звезда участва в кампанията на марката за пролетта на 2024 г., като моделира най-новите модели и демонстрира естествения си блясък.

В една снимка, публикувана в Instagram на Proenza Schouler на 3 януари, Андерсън седи на метален стол, облечен в черно палто с копчета върху мрежеста рокля с панделки. На дясната ѝ ръка, с която придържаше найлонова чанта в скута си, можеше да се види малък поп цвят на ноктите ѝ. Косата ѝ беше прибрана назад, за да разкрие лицето ѝ без грим.

На друга снимка на уебсайта на марката Андерсън седи на жив стол (с цвят, подобен на този на маникюра и педикюра ѝ!), облечена в сако с копчета върху топ от найлоново трико и дънки за момче. Черни сандали с бежов пръстен на крака допълваха визията ѝ.

Андерсън се появява в шест снимки за кампанията. На всички тях целунатата й от слънцето коса е отметната от лицето й, за да разкрие голата й кожа, перфектно извитите вежди и лъскавите й устни.

Източник: people.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.