Не остави нищо на въображението: Шарън Стоун остана без дрехи (СНИМКА)

66-годишната актриса се съблича по бикини, докато работи върху последната си картина

https://lifezone.bg/interesno/ne-ostavi-nishto-na-vaobrazhenieto-sharan-stoun-ostana-bez-drehi-snimka-2/137901 LifeZone.bg
Не остави нищо на въображението: Шарън Стоун остана без дрехи (СНИМКА)

66-годишната актриса се съблича по бикини, докато работи върху последната си картина

Това не е толкова рисковано, колкото легендарното кръстосване на крака в "Основен инстинкт", но Шарън Стоун все пак успя да повдигне вежди, след като сподели най-новото си съдържание в Instagram във вторник.

Номинираната за "Оскар" звезда се съблече по бикини, докато работеше върху нова картина в дома си в Калифорния.

66-годишната Стоун, опитна художничка, която и преди е излагала творбите си, сподели снимка на недовършената абстрактна картина, докато стоеше с гол гръб към камерата.

Под публикацията тя пише: "Понякога просто трябва да премина от басейн към картина".

В интервю за "Холивуд рипортър" във вторник Стоун твърди, че 18-те милиона долара, които е натрупала след повече от две десетилетия във филмовата индустрия, са се изпарили през годините, когато не е била в състояние да работи поради мозъчно увреждане от инсулта.

Стоун, която противоречиво твърди, че изгонването на Кевин Спейси от Холивуд е било отчасти вдъхновено от хомофобия, приписва загубата на милиони на хората около себе си, които уж лошо управлявали парите ѝ, докато тя се борела да възстанови основни функции, като например способността да чете, която загубила "за няколко години".

Стоун казва, че са ѝ били необходими общо седем години, за да се възстанови от последиците на животозастрашаващия инсулт, за който лекарите са ѝ давали шанс да оцелее само едно към 100.

Източник: dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.