Не прилича на себе си: Вижте как се преобрази Луна

Ретро звездата, която имаше налудничевата идея да стане президент, претърпя пълна метаморфоза

https://lifezone.bg/interesno/ne-prilicha-na-sebe-si-vizhte-kak-se-preobrazi-luna/132107 LifeZone.bg
Не прилича на себе си: Вижте как се преобрази Луна

Ретро звездата, която имаше налудничевата идея да стане президент, претърпя пълна метаморфоза

Луна качи снимка, на която никой не може да я познае. Изглежда изпълнителката на „Бягайте крачета“ се е подложила на доста разкрасителни процедури и пластични операции, за да се преобрази до неузнаваемост. От старата Луна е останал само русият цвят на косата.

С тази снимка Луна заявява, че се връща на сцената. Тя е оставила контакт на свой мениджър, който отговаря за всичките й медийни изяви, както и концертни участия.

Новата визия на Луна не остави мъжете безразлични. Един от тях се оказа доста смел и отправи директна покана към нея: "Здравей ,Луна. Как си? Какво правиш? Искаш ли с теб да сме гаджета и да има любов и обич между нас за вечни времена.".

Певицата не е отговорила на мераклията, а той със сигурност тръпне в очакване.

Луна става известна на българският музикален слушател най-вече с хитовете си от 90-те години сред които парчета като „Бягайте крачета“, „Тук-там, тук-там“, „Искам го – стискам го“ и много други. Родена е на 2 април 1971 година. Тя е по-известна с излагациите си в различни риалити формати, а черешката на тортата беше, когато се кандидатира за президент.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.