Николета Лозанова се върна към професионалните си ангажименти

Така и не става ясно по какъв повод е в италианския град

https://lifezone.bg/interesno/nikoleta-lozanova-se-varna-kam-profesionalnite-si-angazhimenti/133113 LifeZone.bg
Николета Лозанова се върна към професионалните си ангажименти

Така и не става ясно по какъв повод е в италианския град

Макар да са минали едва два месеца от раждането на втората й дъщеря, която е плод на любовта й с Ники Михайлов, Николета Лозанова показа удивително плосък корем. Ако снимката разбира се е актуална, каквото впечатление създава последният пост на плеймейтката в социалната мрежа.

 

Към кадри, за които позира пред огледалото в хотел в Милано, Николета написа: „Обратно в играта“. Тя успя да удиви всички с плоския си корем, какъвто имаше и преди да забременее, което си е направо за завиждане.

 

Близки до брюнетката издават, че за да постигне този завиден резултат след раждането, тя се подложила почти веднага на строга диета, която й позволявала да консумира единствено 2 твърдо сварени яйца на ден и парче краставица, а в сутрешното си кафе добавяла по няколко капки обезмаслено мляко. Очевидно зверските рестрикции откъм храна, са дали резултат.

Така и не става ясен поводът, поради който плеймейтката, която кръсти новородената си дъщеря Борислава на известния й дядо – бившият шеф на БФС Борислав Михайлов, е в Милано. Очевидно акцентът е, че се е върнала отново към професионалните си ангажименти.

 

Както е известно, Николета има и дъщеря Никол, която е от брака й с футболиста Валери Божинов. Освен, че се изявява като модел и инфлуенсър, плеймейтката има и бизнес с червила.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.