Нов скандал в „Капките“: Веско Маринов сравни Рачков с Алф

Свадата се разрасна до такава степен, че на сцената се появи продуцентът Джуди Халваджиян

https://lifezone.bg/interesno/nov-skandal-v-kapkite-vesko-marinov-sravni-rachkov-s-alf/128909 LifeZone.bg
Нов скандал в „Капките“: Веско Маринов сравни Рачков с Алф

Свадата се разрасна до такава степен, че на сцената се появи продуцентът Джуди Халваджиян

Пореден конфликт между Димитър Рачков и Веселин Маринов  се разигра в последния епизод на „Като две капки вода“. Неочакваната ситуация принуди продуцентът Джуди Халваджиян да излезе на сцената.

Поведението на двамата премина всякакви граници. Чуха се повече от неподозирани реплики.

Хитовото шоу за имитации прикова за пореден път зрителския интерес с поредната порция сполучливи превъплъщения, но и със словесни шамари, който си разделиха Веско и Митко.

"Като те гледам можеш да имитираш един световен американски актьор – Алф. Даже и гримче не ти трябва, приличате си и на ръст го докарваш", заяви Веско Маринов пред цяла България, след като изтърпя не за първи път подигравателните коментари на Рачков от сцената по свой адрес.

„Е, този път добре го подреди“ – коментират зрители на шоуто в мрежата.

Припомняме, че словесния двубой между двамата започна още в миналото издание на шоуто. От тогава двамата неслучайно са наричани баджанаци.

"Фабриката за шлагери, трубадура на прочувствените балади, рицарят на печалния образ", обяви изпълнението на Наско Пенев в образа на Веселин Маринов.

В крайна сметка накрая двамата вместо да се хванат очаквано за гушите, каквито емоции демонстрираха през цялото време, се усмихнаха, а Веско Маринов дори избухна в смях.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.