Нова тв обмисля модифициран вариант на „Мастършеф“

След грандиозния успех в „Кухнята на ада“ връщат за постоянно тройката Ангелов – Токев – Михалчев

https://lifezone.bg/interesno/nova-tv-obmislya-modificiran-variant-na-mastarshef/53305 LifeZone.bg
Нова тв обмисля модифициран вариант на „Мастършеф“

След грандиозния успех в „Кухнята на ада“ връщат за постоянно тройката Ангелов – Токев – Михалчев

За следващия телевизионен сезон от Нова тв обмислят нов, модифициран вариант на „Мастършеф“.

 

След успеха на „Хелс Китчън“ в понеделник, когато за пръв път от години пред камерите се събра култовата кулинарна комбинация Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов, следва предаване, в което тройката ще бъдат постоянно на екран, вместо да си гостуват от време на време.

 

Предвид, че в продължение на две години от bTV държат на пауза кулинарното си шоу „Мастършеф“, което зрителите изгарят от нетърпение да гледат, то от Нова тв са взели нещата в свои ръце. Предвид факта, че конкурентите все още държат лиценза, няма как предаването за хоби готвачи да се излъчва там.

 

Това обаче не пречи да се измисли модификация с различно име и да бъдат въведени някои промени, за да не се дублира изцяло форматът. Идеята обаче е да се запази кулинарното състезание с трима съдии и мастъркласове, в които да бъдат представяни различни техники за готвене. Разбира се главните действащи лица остават Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов, както бе в първите три сезона на „Мастършеф“.

 

Запознати издават, че понеделнишкият епизод на „Хелс Китчън“ е бил тест за реакцията на публиката при ново събиране на екран на тримата шеф готвачи, които никога не са крили, че са близки и извън работата. Мълвата носи, че Нова тв са започнали да обмислят как да съберат тримата готвачи още след като стана ясно, че bTV поставя „Мастършеф“ на пауза. 

 

Мненията за влизането на Андре Токев в „Хелс Китчън“ съвсем очаквано са разнопосочни. Не бяха малко тези, които критикуваха предаването, че дава поле за изява на бивш затворник. От медията обаче са склонни да пренебрегнат недоволството в името на високия рейтинг на шоуто в понеделник.

 

„Мастършеф“ или бъдещата му модификация няма да е първото предаване, което Нова тв се готви да отмъкне от конкурентната bTV. Припомняме, че преди години тя взе от конкурентите си хитовото „Денсинг Старс“. Направи и шоуто за млади певци „Х Фактор“, след като bTV пусна „Мюзик айдъл“, а след това и „Гласът на България“.

 

Да не пропускаме и фактът, че дълго време Господари на ефира се излъчваше по Нова тв, при все, че лицензът се държеше от bTV. За да не дублира оригинала, Маги Халваджиян реши адреналинките да са три, вместо две, но на практика предаването остана същото.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.