Отново сгaфи: Мадона обиди жестоко своя фенка

Певицата се скара на жена в инвалидна количка, че не се е изправила на един от концертите ѝ

https://lifezone.bg/interesno/otnovo-sgafi-madona-obidi-zhestoko-svoya-fenka/129676 LifeZone.bg
Отново сгaфи: Мадона обиди жестоко своя фенка

Певицата се скара на жена в инвалидна количка, че не се е изправила на един от концертите ѝ

Макар всички да се скараха на Мадона за това, самата дама не се притеснява.

Ванеса Горман - жената, която Мадж извика във Ванкувър миналия месец - разказва пред TMZ, че е била доста шокирана от извикването на концерта в Rogers Arena - защото казва, че е била в яркорозова инвалидна количка и си е помислила, че Мадона я вижда ясно като бял ден.

Също така казва, че първоначално не е помислила, че Мадона говори за нея, когато певицата я е попитала защо не стои - но когато е станало ясно, е била някак поразена от звездата.

Гледайте ... Вижда се как Мадона изтъква Ванеса, която е седнала на пода до сцената. Макар че технически светлината на прожекторите е била насочена към нея, Ванеса казва, че не се е притеснила от вниманието ... и просто е изкрещяла любовта си към певицата. Така че, няма възмущение.

Поглеждайки назад към размяната, Ванеса, която е параплегичка след автомобилна катастрофа през 1999 г., не смята, че Мадона е била злобна... и защитава идола си, като казва, че това явно е било грешка. За всички, които се чудят, тя не е абсолютно обидена от ситуацията.

Тя добавя ... "Някои хора са в инвалидни колички и могат да стоят -- тя нямаше представа, че съм парализирана".

Фенът аплодира Мадона за това, че се извинява веднага и в микрофона, за да могат всички да го чуят. Ванеса казва, че е продължила да се наслаждава на останалата част от концерта.

 

Източник: tmz.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.