Пам се хвърли почти, както майка я е родила

Ангажиментите й чувствително са се увеличили след риалитито

https://lifezone.bg/interesno/pam-se-hvarli-pochti-kakto-mayka-ya-e-rodila/111959 LifeZone.bg
Пам се хвърли почти, както майка я е родила

Ангажиментите й чувствително са се увеличили след риалитито

Пам Велидис, която стана известна покрай участието си в шоуто "Ергенът", няма никакви скрупули да се снима гола, въпреки че не се отличава с идеални пропорции.

 

Червенокосата дама участва във фотосесия по бельо и заяви, че е много доволна от крайния резултат. Въпреки пълната си фигура, тя работи като модел от години, но за пръв път се снима по-разкрито.

 

Истинското име на Пам е Пламена и тя е щастлива, че след участието си в предаването ангажиментите й са значително повече.

"Като жена, която се снима за различни фотосесии от почти 10 години, съм чувала всякакви неща за себе си. Всеки път във всеки проект ме вдъхновява идеята, че крайният резултат трябва да допринася за естетиката и здравословното самочувствие. Не искам да бъда модел, за да пренебрегвам външните гледни точки или да подтиквам хората да не се грижат за себе си. Искам просто да покажа, че човек може да бъде красив извън формата, която притежава в даден момент от живота си. Тази форма не трябва да определя чувството ни за нормалност, красота или достойнство. Трябва да се чувстваме обичани и забелязвани на улицата", споделя една от най-запомнящите се участнички в "Ергенът".

 

Когато стартирала кариерата си на модел, Велидис се сблъскала с много притеснения. Дори се. срамувала да показва лицето си. На първите си професионални кадри изобщо не се харесала, но това не я отказало. „Снимайки рекламна кампания, въпросът не е да покажеш себе си, а красотата и удобството на дрехите, с които си облечена. Така помагаш и на други жени да намерят своя начин да изглеждат и да се чувстват добре.

В началото имаше много снимки, на които не се харесвах, но като ме питаха съгласна ли. съм да бъдат публикувани, казвах „да“. Водеха битка с моето его. Много по-важно е посланието към жените да се научат да се харесват”, разказвала е редакторката и есеистка.

 

Тя не крие, че като по-млада страдала от хранително разстройство, отвращавала се себе си и от тялото си. Благодарение на устойчивата си психика обаче не стигнала до крайности. Пам определя себе си като стабилна жена, развила устойчивост към негативни коментари и обиди. Не би променила нещо в живота си освен едно-единствено. „Мисля, че бих променила само онзи етап, когато се мразех зловещо и си докарах съществен брой емоционални проблеми, които за щастие, вече съм преодоляла. Не ми се говори особено за миналото, защото то си е там, където му е мястото – далече от мен. Тогава бях и по-неуверена”, коментирала е новоизлюпената риалити звезда.

 

Не робува на предразсъдъци, макар че в „Ергенът имаше моменти, в които прояви слабост. Въпреки пищните си форми Велидис гледа да се наслаждава на живота и да не се впряга толкова на зпожелателите.

Обожатели също не й липсват, в момента обаче няма мъж до нея.

„Има такива, които ме ухажват, пишейки ме страхотни поеми и разкази. А когато не се получат нещата, вече съм ужасно чудовище с жълти зъби и дебела… Има други, които са доста по-обрани и стеснителни. Именно те се оказват адекватни за спътници и партньори“, размишлява червенокоската.

 

Нейното истинско име е Пламена Велкова. Родом е от Карнобат. Завършила е философия.

Идеята за псевдонима й дошла от барман, когото срещнала в девети клас. Той почнал да я нарича Пам. „Историята на Велидис е свързана с първата бяла карта, която баща ми получи в Гърция, къдетородителите ми работеха още преди страната ни да влезе в ЕС. Когато издавала картата, служителката в паспортното направила грешка и написала Велидис вместо Велкови.

По това време си водех дневник и си спомням, че написах в него: Това е най-якото име, което съм чувала, разказвала е пухкавата дама.

 

Пам завършила средното си образования в Карнобат, където живеела без майка си и татко си, които се трудели в чужбина, за да издържат семейството. Редакторката е благодарна, че  учителите й обръщали по-специално внимание, защото можела да тръгне и по лош път без родителски контрол. Още тогава тя осъзнала колко ценно е образованието. Неочаквано за всички обаче, след гимназията, решила да следва философия. Има и магистърска степен по социология.

 

 „Писала съм за няколко сайта, нямам ограничения в темите. Ако днес пиша за любов, утре може да е по някой социален въпрос, който вълнува възрастова група, съвсем различна от моята. Мисля, че писането ми се получава, защото го правя автоматично и от сърце – все едно съм банкомат, който ти пуска думите… Занимавам се още с продажба на луксозни стоки и аксесоари. Работя и като модел с няколко бранда“, доволна е Пам.

 

Някои зрители познават пищната мадама още преди участието й в „Ергенът“, но след шоуто тя се сдоби с по-широка популярност и сега успешно се възползва от нея. Прави впечатление обаче, че с приятелката й – интелектуалката Елена Сергова напоследък са се отдалечили. Според запознати двете дами не са скарани, но след предаването установили, че нямат чак толкова много допирни точки.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.