Парите валят: Коцето подкара кола за половин милион

Към скъпия си автопарк певецът добави още едно порше

https://lifezone.bg/interesno/parite-valyat-koceto-podkara-kola-za-polovin-milion/126307 LifeZone.bg
Парите валят: Коцето подкара кола за половин милион

Към скъпия си автопарк певецът добави още едно порше

Певецът Константин подкара возило за половин милион лева. Той вече е притежател на жълто Porsche 911 Turbo S. Луксозната придобивка отпразнува в компанията на Фънки и други негови приятели.

Страстта си към хубавите и скъпи автомобили Константин демонстрира не за пръв път.

Част от колекцията на хитовия изпълнител включва луксозен Maybach, Ауди А8, както и още едно Порше Кабрио. Но за да се сдобие с последната бегачка той се принуди да продаде други две от колите си. Това породи съмнения за финансови проблеми в семейството.

Манията на Константин към по-мощен автомобил надделяла. Феновете коментират в мрежата, че с парите от двата автомобила може да си купи цял апартамент в столицата. Возилата се оценяват на стойност стотици хиляди левове.

Джип за 200 бона подари наскоро фолкпевецът на любимата си Надя. Той изненада жена си съвсем наскоро с лъскав и огромен "Мерцедес".

Какъв е бил поводът за скъпия подарък не е ясно. Но Надя вече шпори из софийските булеварди с новото возило.

Коцето не обича да пести пари. Наскоро се завърна от почивка в Дубай, където редовно обича да ходи. Той постоянно е с жена си Надя и с децата, води ги по почивки, обикалят света и показва загриженост.

Източник:  telegraph.bg

1 Коментара

Тодор

преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.