Първата официална снимка на Кейт Мидълтън след здравословните проблеми

Тя позира с 3 деца на нова снимка за Деня на майката в Обединеното кралство на фона на възстановяването след коремна операция

https://lifezone.bg/interesno/parvata-oficialna-snimka-na-keyt-midaltan-sled-zdravoslovnite-problemi/129094 LifeZone.bg
Първата официална снимка на Кейт Мидълтън след здравословните проблеми

Тя позира с 3 деца на нова снимка за Деня на майката в Обединеното кралство на фона на възстановяването след коремна операция

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, която не се появява в публичното пространство след операцията през януари, публикува снимката, за да благодари на хората за подкрепата им.

Кейт Мидълтън е заобиколена от любов в Деня на майката във Великобритания.

42-годишната принцеса на Уелс се е появила на нова снимка, докато е поздравявана от принц Уилям и трите им деца - 10-годишния принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи, - докато продължава възстановяването си от коремната операция през януари.

На новопубликуваната снимка в Instagram Кейт се вижда усмихната, заобиколена от децата си, докато 41-годишният ѝ съпруг Уилям е направил снимката в Уиндзор преди няколко дни. Това е първата официална снимка на Кейт, която е публикувана след коремната ѝ операция от 16 януари.

Снимката е придружена от послание на принцеса Кейт, в което тя благодари на обществеността за продължаващата подкрепа и пожелава на другите семейства щастлив Ден на майката.

"Благодаря ви за добрите пожелания и продължителната подкрепа през последните два месеца. Пожелавам на всички щастлив Ден на майката", написа Кейт в заглавието, като се подписа с "C" накрая.

На радостната снимка принцесата е седнала на стол, трите ѝ деца са се събрали около майка си, а Джордж е прегърнал ръцете ѝ.

Източник:  people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.