Позор: Сашо Кадиев провали ергенското си парти

Оказа се, че е много зависим

https://lifezone.bg/interesno/pozor-sasho-kadiev-provali-ergenskoto-si-parti/139363 LifeZone.bg
Позор: Сашо Кадиев провали ергенското си парти

Оказа се, че е много зависим

Сашо Кадиев празнува ергенското си парти в Левкада, но не спира да цъка компютърни игри. На всичкото отгоре самият той се хвали с това. До дни ще сключи брак с изгората си Ивелина Чоева.

През деня синът на Катето Евро пие коктейли и  обикаля плажните барове, а вечер- става друг човек. Превърнал се е в истинско зомби. Отдал се е на своята мания и порок геймърството.

Кадиев се настанява край басейна, отваря компютъра и започва игра до малките часове на нощта.

"Това е нормално за един обикновен геймър", пише Сашко под снимката.

Вместо да се наслаждава на последните си ергенски дни, мамин Сашко не спира да цъка.

Сватбата ще бъде скромна. Младоженците искали така, въпреки че имат възможности. За разлика от малкото тържество сватбеното пътешествие ще бъде запомнящо се. Двойката ще прекара няколко седмици на Филипините. Почивката там е подарък от майката на Чоева.

"Островите се намират под Япония, климатът е интересен. Има джунгли, плажове, красиво е. Ще си почиваме, ще се разхождаме и ще опитваме местна храна", разкри преди дни в интервю бъдещата булка на Сашо Кадиев. Дано не си вземе лаптопа...“ –моли се Чоева.

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.