Предизвикват ли магнитните бури и гадателски дарби?

https://lifezone.bg/interesno/predizvikvat-li-magnitnite-buri-i-gadatelski-darbi/54969 LifeZone.bg
Предизвикват ли магнитните бури и гадателски дарби?

Магнитните бури влияят на хората

Слънчевите изригвания морят най-вече тези, които имат хронични заболявания. Докторите предупреждават при това състояние хората да не излизат от домовете се, за да не попадат директно на опасните влияния. Най-вече го чувстват хора, които имат сърдечни заболявания, изпитват болки в главата и засилват тревожността.

Но наскоро учените достигнаха и до още едно, прелюбопитно откритие. И то е, че магнитните бури отприщват ясновидките способности и всякакви нетрадиционни дарби.

Това са установили спецове от английски университети, които правят експерименти за влиянието на магнитните бури върху участниците.

В тази „игра“ Слънцето играе важната роля. Неговите изригвания и изхвърляния от короната му, образно казано, огъват силовите линии около земята, които пазят живота на планетата.Най-зрелищната земна защита се вижда на северното и южно сияние.

Това обаче не значи, че всеки път, щом на небето има земно сияние, изникват магнитните бури, които достигат земната атмосфера.

Ако следваме тази логика, слънчеви изригвания трябва да има само на тези полюси, но всъщност те се усещат по цялата планета.

И ето точно в какво е новото в проведените с години експерименти.

Английските експерти са установили, че чувствителността към магнитните бури се свързват с наличието на специални молекули.Тях обаче ги има във всички биологични същества и живи организми. Именно те са свързани с шестото чувство у хората. Само че тук хватката е в тяхното количество, което е различно при различните индивиди.При тези с ясновидски способности количеството им е много по-завишено от останалите.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.