Престоят в Занзибар изправил ергена Виктор Стоянов пред сериозен здравословен проблем

От известно време насам мачото е неразделен с Папи Ханс

https://lifezone.bg/interesno/prestoyat-v-zanzibar-izpravil-ergena-viktor-stoyanov-pred-seriozen-zdravosloven-problem-2/126208 LifeZone.bg
Престоят в Занзибар изправил ергена Виктор Стоянов пред сериозен здравословен проблем

От известно време насам мачото е неразделен с Папи Ханс

Ергенът от първия сезон Виктор Стоянов се сдуши с певеца Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс по време на снимките на видеоклипа на песента „Мистър Перфектен“, в който риалити звездата взе участие.

 

Оттогава двамата са почти неразделни и дори посрещнаха заедно Новата година. Преди броени дни приятелите се върнаха от почивка на остров Занзибар. Тук е моментът да уточним, че с тях е била и половинката на Папи Ханс – манекенката Сара Драгулева, за да изключим каквито и да било съмнения в мъжествеността им.

 

Виктор не скри вълнението си от приключението, което изживели с новия му приятел и изрази надежда занапред да имат още много вълнуващи преживявания с Папи, с когото се разбират отлично.

 

По време на ваканцията им в Занзибар обаче Виктор бил споходени от известни неприятности – пипнал коварен вирус, който му причинил сериозно 3-дневно разстройство.

То пък на свой ред довело до обезводняване, в резултат на което отслабнал с цели 5 кг.

На връщане пък заради закъснението от час и половина, с което излетял самолетът им, изпуснали междинния полет за София от Истанбул.

Източник Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.