През април: Най-магнетичните дни сбъдват желания

https://lifezone.bg/interesno/prez-april-nay-magnetichnite-dni-sbadvat-zhelaniya/54144 LifeZone.bg
През април: Най-магнетичните дни сбъдват желания

През април има силно магнетични дати

Те са благоприятни както в астрологична, така и в нумерологична гледна точка. През тези дни късметът и щастието са в изобилие, в определени сфери на живота.Тогава се сбъдват и желания.

През този месец три са датите, в които ни се случват чудеса. Първият силно енергиен ден е на 4-ти април. Тази дата е огледална 04.04  и обединява четирите стихии:земя, въздух, вода и огън.

При този благоприятен ден спецовете препоръчват да си починете добре и да обърнете внимание на себе си.Пазарувайте умерено, общувайте, обърнете внимание на близките и приятелите си.

Другата магнетична дата е на 14-ти април. Тогава Венера е в квадрат със Сатурн.  Този ден е мощен енергийно.На тази дата ще разберем със сигурност към каква цел вървим в живота си.Мнозина ще разберат и своето място в света.Ще ни се дадат сили за ново начало, така и за завършване на нещо.Критиките, които получавате, в повечето случаи ще са градивни. Слушайте какво говорят за вас хората, е съветът на спецовете.

Другият енергийно силен ден е на 22-ри април. През него метеоритния поток Лириди ни прави по-добри един към друг.На този ден негативните мисли се чистят от главата ни, като се зареждаме с оптимизъм.За да успеете, този ден ви дава шанс да се изпълните с доброта и топлина.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.