Промени се до неузнаваемост: Джулия Робъртс с нова визия

Снимките на новия филм започнаха

https://lifezone.bg/interesno/promeni-se-do-neuznavaemost-dzhuliya-robarts-s-nova-viziya/137978 LifeZone.bg
Промени се до неузнаваемост: Джулия Робъртс с нова визия

Снимките на новия филм започнаха

Джулия Робъртс е с по-светла руса коса, когато във вторник за първи път се появява на снимачната площадка на новия си филм After the Hunt, чиито снимки започнаха в Кеймбридж.

56-годишната актриса е в ролята на колежанска преподавателка в трилъра, чийто живот е хвърлен в хаос, след като студент отправя обвинение срещу един от колегите ѝ.

Актьорският състав е сериозно запълнен със звезди: Джулия Робъртс играе колежанската професорка Алма Олсон, а номинираният за "Оскар" Андрю Гарфийлд - Хендрик.

В него ще участват още Айо Едебири от "Мечката", който играе Маги, Майкъл Стулбарг, Клои Севини, Лио Мехиел, Ариян Касам и Уил Прайс.

Излизайки на снимачната площадка, Джулия изглеждаше елегантно в карирано кафяво сако, бели дънки с висока талия и семпла тениска.

Тя допълни визията си със семпли кафяви токчета и носеше преносима чаша за топли напитки в ръка.

Джулия изглеждаше в отлично настроение, докато беше на снимачната площадка на новия филм, докато разговаряше и се шегуваше с екипа. 

28-годишната Айо наскоро сподели снимка на актьорския състав от първия снимачен ден, като добави забавен скрийншот от режисьора на филма, който ѝ изпратил снимката с молба да я сподели в Istagram, но "не като история".

Тъй като продукцията току-що е започнала, вълнуващият нов филм все още няма премиерна дата.

Източник: dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.