Рекорд: Джъстин Бийбър прибра 10 милиона от участие

Съобщава се, че певецът е получил 10 млн. долара за участие в предсватбеното парти на милиардер

https://lifezone.bg/interesno/rekord-dzhastin-biybar-pribra-10-miliona-ot-uchastie/137808 LifeZone.bg
Рекорд: Джъстин Бийбър прибра 10 милиона от участие

Съобщава се, че певецът е получил 10 млн. долара за участие в предсватбеното парти на милиардер

Говорим за грандиозно забавление! Твърди се, че бизнесменът Мукеш Амбани е финансирал шоуто преди сватбата на сина си Анант.

В събитие, което накара всички да говорят, Джъстин Бийбър превърна предсватбено парти в концерта на десетилетието, прибирайки в джоба си 10 милиона за своето наелектризиращо изпълнение.

Индийският бизнесмен Мукеш Амбани, председател на компанията Reliance Industries, има нетно състояние, оценявано на над 120 млрд. долара, и реши да похарчи част от него за екстравагантно тържество преди сватбата на сина си Анант с Радхика Мерчант.

Световният конгресен център "Джио" в Мумбай беше мястото, където Бийбър изпълни любими песни на феновете като "Baby", "Sorry" и "What Do You Mean?", превръщайки празника на Амбани в миниконцерт, който вдигна всички на крака. Социалните мрежи бяха обсипани с клипове от шоуто, които за пореден път доказаха защо Бийбър остава световна сензация.

Това не е първият път, в който Амбани правят всичко възможно, за да се забавляват. По-рано през март Риана удостои с присъствието си същата двойка, като изнесе първото си цялостно изпълнение от повече от шест години насам.

Но появата на Бийбър не беше свързана само с музиката. След като се оттегли от светлината на прожекторите, за да се бори с тревожността и да се възстанови от синдрома на Рамзи Хънт, това изпълнение символизира значимо завръщане за поп иконата.

Източник: allvipp.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.