Рени проговори за отношенията си с Жоро Илиев

Певицата си спомни интересни моменти от старта на кариерата си

https://lifezone.bg/interesno/reni-progovori-za-otnosheniyata-si-s-zhoro-iliev/125190 LifeZone.bg
Рени проговори за отношенията си с Жоро Илиев

Певицата си спомни интересни моменти от старта на кариерата си

Рени празнува тази година 35 години на сцена. Радва се, че я обичат както в България, така и в Сърбия.

Тя си спомня интересни моменти от старта на кариерата си като попфолк певица, когато е чувала доста страшни неща за трудностите, с които се сблъскват нейни колеги, когато пеят на партита на ъндърграунд босове, както и за щедрите бакшиши, давани от тях на любимите им певци и певици.

Изпълнителката не крие, че е изпитвала страх да пее за Жоро Илиев. Когато от „Пайнер“ я изпращат за пръв път в Бургас да пее за него изпаднала в шок.

“Навиха ме най-накрая. Отивам, много притеснена… Нямах представа как изглежда Жоро Илиев. Влиза някакъв изключително красив мъж и ми казват, че това е той. Бях шокирана, защото си представях грозна, страшна мутра, а влиза един много красив мъж, добре облечен, въздържан.

Тогава си бях купила апартамент, викам си сега добре дошло. Знам, че те дават доста пари, такива едни безотчетни парти тогава се хвърляха. Единият от охраната стоеше до мен и само вадеше пари от джоба, като свършат, отива вади от багажника и зареждат с нови пачки. Много добре мина мероприятието. Добре ми дойдоха тези пари, всичко беше на шест. Оттогава имам изключително добро впечатление от този човек” – разказва Рени.

Тя разказа още. Че той е посещавал и нейното заведение в София. Винаги се държал учтиво и с уважение.

Източник: btv

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.