Сапунен сериал: Майката открадна гаджето в семейството на Майли Сайръс

Родителката й– Тиш, не само забърса любимия на по-малката си дъщеря Ноа, но и се омъжи за него

https://lifezone.bg/interesno/sapunen-serial-maykata-otkradna-gadzheto-v-semeystvoto-na-mayli-sayras/133692 LifeZone.bg
Сапунен сериал: Майката открадна гаджето в семейството на  Майли Сайръс

Родителката й– Тиш, не само забърса любимия на по-малката си дъщеря Ноа, но и се омъжи за него

Брутална семейна вражда се разигра в семейството на Майли Сайръс. Тош Сайръс се мъжи за две години по-младият от нея актьор Доминик Пърсел. Това се случи през август 2023 година. Търди се, че това действие  е разгневило младата Ноа.

Тя имаше връзка с Доминик, но майка й го свалила, въпреки че знаела за чувствата на дъщеря си.

Списание "People" пише, че привлекателната 24-годишна Ноа била "силно обидена", когато майка й се омъжила за австралийското ѝ гадже.

Какво мисли за крадлата на гаджета показа Ноа. Тя публикува снимка от фестивала Coachella, на която позира в тясна рокля с гол гръб, на която показва цялото си дупе и черни си прашки. Не това обаче е акценът, а надписът на гърба на роклята.

На задните си части тя е татуирала надписът  „Mother” или майка. Н ебе трудно за аудиторията да разтълкува посланието й.

"Ноа и Доминик непрекъснато се виждаха по това време Нещо обаче се случи и те спряха контактите си за малко. Тогава Тиш започна нещо с него, тя знаеше, че той се вижда с Ноа преди това", обяснява източник на списанието.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.