Съвместно участие на Азис и DJ Дамян в Истанбул им донесе по 50 000 евро

Преди това двамата изпълнители напълнили тумбаците в ресторант, в който клиентите сами избират месото

https://lifezone.bg/interesno/savmestno-uchastie-na-azis-i-dj-damyan-v-istanbul-im-donese-po-50-000-evro/121444 LifeZone.bg
Съвместно участие на Азис и DJ Дамян в Истанбул им донесе по 50 000 евро

Преди това двамата изпълнители напълнили тумбаците в ресторант, в който клиентите сами избират месото

Участието на Азис и диджей Дамян в Истанбул, предизвика истински фурор. След като хапнали стабилно в ресторант, в който клиентите сами избират месото, което да им се приготви, Азис не пропусна да се похвали с клипче в социалните мрежи. За никого не е тайна, че той е почитател на месото.

 

И макар да напълнили добре тумбаците, на певците не им се доспало. В буса, с който пътували за участие, той, диджей Дамян, че дори и момичетата от балета пели и танцували, а само няколко минути по-късно пренесли настроението си и в клуба, в който имали участие. Напълно очаквано, заведението се пукало по шевовете от хора, а седящи почти не се виждали – всички щракали с пръсти и се поклащали в ритъма.

 

 

Азис заложил на спортно елегантния стил, както винаги напоследък, докато диджей Дамян изненадал с избора си на облекло. Той се пременил в черна ефирна пола с дължина под коленете и бяла риза, на която бил разкопчал горните няколко копчета, за да се виждат гърдите му.

 

 

Запознати издават, че двамата изпълнители получили доста сериозен хонорар за изявата си. мълвата в бранша носи, че си разделили по 50 000 евро.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.