Секси: Дъщерята на Мадона е супер гореща в ново облекло (СНИМКИ)

Лурдес Леон предизвиква сензация на модното ревю на Marc Jacobs в Ню Йорк

https://lifezone.bg/interesno/seksi-dashteryata-na-madona-e-super-goreshta-v-novo-obleklo-snimki/137689 LifeZone.bg
Секси: Дъщерята на Мадона е супер гореща в ново облекло (СНИМКИ)

Лурдес Леон предизвиква сензация на модното ревю на Marc Jacobs в Ню Йорк

 В привличаща вниманието черна мини рокля с изрязани части Лурдес привлече вниманието на всички.

Лурдес Леон, 27-годишната дъщеря на поп иконата Мадона, предизвика вълнение на модното ревю на Марк Джейкъбс в Нюйоркската обществена библиотека в понеделник вечерта. Певицата се появи в черна изрязана мини рокля, която перфектно показваше горещата ѝ фигура. Дръзката дреха имаше дълбоко деколте и няколко изрязани части. Лурдес я съчета с тъмносиня дамска чанта и сребърни високи токчета с отворен връх.

Тя носеше гарвановочерните си кичури на свободни вълни, а сребърните обеци с обръч и подходящото колие допълваха идеално тоалета ѝ. Дъщерята на Мадона обича да привлича феновете си с провокативни визии. През последните години тя неведнъж се е появявала в дръзки и прозрачни визии на различни червени килими. Лурдес дойде на събитието в Ню Йорк, придружена от музиканта Еъртейнър.

Докато Лурдес блестеше на модното ревю, баща ѝ Карлос Леон (57 г.) беше носталгичен и горд. През март бившият партньор на Мадона сподели серия от снимки с дъщеря си от изминалите години. В емоционален пост той обясни: "Години наред мнозина ме наричаха "татко на бебето". Но сега е време да пренапиша историята и да си я възвърна като OG татко!"

Източник: .allvipp.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.