Шок: Богатите и известните също са с комплекси!(Изненадата е огромна)

https://lifezone.bg/interesno/shok-bogatite-i-izvestnite-sashto-sa-s-kompleksiiznenadata-e-ogromna/54776 LifeZone.bg
Шок: Богатите и известните също са с комплекси!(Изненадата е огромна)

Богатите и известните също имат комплекси

За обикновените хора те са като полубогове, които не страдат от нищо. Но фактите разкриват съвсем друга страна.

Въпреки че са обожавани от милиони, имитирани,възхвалявани и следвани в социалните мрежи. И макар това да е факт, дълбоко в себе си много знаменитости са разтревожени от въображаемите си недостатъци.

Колкото и странно до звучи, Анджелина Джоли не харесва пухкавите си устни. Мнозина биха дали какво ли не, за да ги имат в естествен вид, но тя не ги понася още като тийнейджърка.

Скарлет Йохансон не одобрява бедрата и корема си.Твърди, че има къси крака и пухкаво лице. А височината й от 160 см е за нея огромен комплекс. Заради което никога не излиза от дома си, без да е качена на обувки на висок ток.

Звездата от „Хубава жена“ била тормозена от връстниците си като малка. Те подигравали Джулия Робърт заради голямата й уста.Но с времето тя я превърнала в свой плюс, като дори участвала в конкурс за красота, за да помпа самочувствие. Сега звездата се притеснява от торбичките под очите си и че е плашещо слаба.

Звездата от световна класа Дженифъл Лопес също има своите притеснения. По думите й „моята закръгленост на задните ми части е толкова изключителна, че редакторите се чудят как да направят снимките „по-благородни“, признава Лопес.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.