След 8 години: Адел се завръща

Британската звезда ще изнесе концерт в Мюнхен на 2, 3, 9 и 10 август

https://lifezone.bg/interesno/sled-8-godini-adel-se-zavrashta/126460 LifeZone.bg
След 8 години: Адел се завръща

Британската звезда ще изнесе концерт в Мюнхен на 2, 3, 9 и 10 август

 Това ще бъдат първите ѝ концерти в Германия от май 2016 г. насам. Адел обяви, че ще пее в Европа за първи път от 2016 г. насам, като четири вечери са резервирани в Германия.

Певицата, носителка на "Грами", сподели в социалните мрежи, че ще пее в изложбения център Messe в Мюнхен, който има капацитет от 80 000 души, като резервацията нарече "малко случайна".

В края на 2023 г. тя е попитана дали иска да изнесе лятна серия от концерти в Германия и отговаря: "Бях доволна от концертите си в лондонския Хайд парк и резиденцията си във Вегас, така че нямах други планове."

Адел обаче обясни, че е "твърде любопитна, за да не проследи и да не се отдаде на тази идея" да се върне в Европа.

"Един-единствен, специално създаден изскачащ стадион, проектиран около каквото и да е шоу, което искам да организирам? Ооо!?", каза тя.

"Почти в средата на Европа? В Мюнхен? Това е малко случайно, но все пак е страхотно!

"Веднага след Еврото? Хайде, Англия! С Олимпийските игри в съседство? Давай, Симоне! И някои от любимите ми изпълнители също изнасят концерти? Защо... ДА!! Не съм свирила в Европа от 2016 г.!"

Източник: news.sky.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.