След атентата: Мелания грее до Тръмп в червено

Мелания Тръмп присъства на Националния конгрес на Републиканската партия през 2024 г. в Милуоки, но синът ѝ Барън Тръмп не беше там

https://lifezone.bg/interesno/sled-atentata-melaniya-gree-do-tramp-v-cherveno/138623 LifeZone.bg
След атентата: Мелания грее до Тръмп в червено

Мелания Тръмп присъства на Националния конгрес на Републиканската партия през 2024 г. в Милуоки, но синът ѝ Барън Тръмп не беше там

Мелания Тръмп присъства на Националния конгрес на Републиканската партия през 2024 г. - със стил.

Бившата първа дама и бивш модел се появи рядко по време на предизборната кампания на съпруга си, влизайки в Националната конвенция на републиканците 2024 г. в червен костюм на Christian Dior. Новинарските репортажи показват, че това е костюм на Dior, който тя притежава от седем години.

Въпреки че не е говорила на RNC, Мелания Тръмп е седяла в ложата на семейство Тръмп до кандидата на Доналд Тръмп Джей Ди Ванс.

Преди почти четири години, по време на Националния конгрес на републиканците през 2020 г., Мелания Тръмп се появи на финалната вечер, облечена в нещо, което интернет нарече „рокля от зелен екран“.

Всъщност това беше флуоресцентно зелена рокля от плисиран креп на Valentino за пролетта на 2020 г. с А-образен силует без ръкави и капитонирани рамене, завършваща с тъмнорозов колан, според Vanity Fair. Заглавията и мемовете варираха относно цвета, описвайки роклята като лайм зелена, ярко зелена, много зелена ... Само една обща черта сякаш обединяваше всички вицове, новини и тик-такове за роклята на Мелания Тръмп за RNC 2020: Тя определено беше лесна за забелязване сред семейство Тръмп и тълпата.

Източник: eu.freep.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.