След „Като две капки вода’’: Джулиана Гани избяга на топло (СНИМКИ)

Блондинката яхна камила по бански

https://lifezone.bg/interesno/sled-kato-dve-kapki-voda-dzhuliana-gani-izbyaga-na-toplo-snimki/134620 LifeZone.bg
След „Като две капки вода’’: Джулиана Гани избяга на топло (СНИМКИ)

Блондинката яхна камила по бански

Джулиана Гани си подари романтична почивка с половинката си Теодор в Тунис, след приключението „Като две капки вода“. Тя чакала с нетърпение този момент, след като последните два месеца били изключително натоварени за нея.

„Пием коктейли и пушим наргиле по цял ден. Времето е много хубаво и сме на плажа, заслужена почивка и време за мен и Теодор”, каза Мис Силикон.

Тя не спира да пуска снимки по доста изрязани бански, а феновете, които се умножиха след участието й в шоуто, не спират да я обсипват с комплименти. Имаш е и такива, които я упрекнаха, че си позволява да се разхожда в този вид в мюсюлманска държава.

Блондинката разказва, че обожава топли места. Там си почива най-добре и намира себе си. Дните си в Тунис използва за забавление. Не спират да обикалят с Теодор по екскурзии и опознават страната. Яздят камили, били в най-голямата ферма за крокодили, където дори си позволила да погали един от тях.

Гани влезе в „Като две капки вода“, за да покаже купонджийския си хатрактер и е факт, че хората я заобичаха. Тя е модел, реалити звезда и инфлиуенсър.

Източник: telehgraph.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.