След като стана милиардер: Риана разочарова феновете си

В разговор със списание Interview не е представила нова информация за деветия си албум

https://lifezone.bg/interesno/sled-kato-stana-miliarder-riana-razocharova-fenovete-si-2/131753 LifeZone.bg
След като стана милиардер: Риана разочарова феновете си

В разговор със списание Interview не е представила нова информация за деветия си албум

Изглежда, че почитателите на музиката на Рианане бива да се надяват на девети запис в скоро време, според разговор с певицата, превърнала се в магнат, в последния брой на списание Interview.

Поп сензацията, която не е издавала албум от 2016 г. насам, наскоро разговаря с редактора на Interview Мел Оттенберг по широк кръг от теми - от брака ѝ до музиката. По последната тема тя няма новини, но това може да не е добра новина за нетърпеливите фенове.

"Имам много визуални идеи", казва певицата пред изданието. "Странно е. Мозъкът ми в момента работи наобратно. Обикновено първо имам музиката и тя ме води към всички тези визуални възможности, а сега имам всички тези визуализации."

"Все още нямам песни за тях", добави тя. "Но може би този път това е ключът. Може би визуалните идеи ме водят към песните, които трябва да направя."

Ottenberg попита поп звездата, превърнала се в магнат-милиардер, дали това може да означава възраждане на Риана, но тя посочи, че в момента не може да каже: "Имам предвид, че не мога да ви кажа”

През 2017 г. Риана се оттегля от музиката, за да пусне на пазара Fenty Beauty, а през 2018 г. пуска на пазара Savage X Fenty- своята марка бельо. Оттогава тя се изявява като бизнес дама, а страничният ефект от натоварения ѝ график в тази област, както и от това, че има две деца, е, че от близо десетилетие няма нов албум на Риана.

Източник: hollywoodreporter.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.