След тежка година: Ето къде ще почиват Уилям и Кейт

Плановете на Уилям и Кейт са да се „отпуснат и релаксират“ през лятото

https://lifezone.bg/interesno/sled-tezhka-godina-eto-kade-shte-pochivat-uilyam-i-keyt/138683 LifeZone.bg
След тежка година: Ето къде ще почиват Уилям и Кейт

Плановете на Уилям и Кейт са да се „отпуснат и релаксират“ през лятото

Принц Уилям и Кейт Мидълтън преживяха наистина трудна година, но за щастие това лято ги очаква поне едно чудесно нещо. Принцът и принцесата на Уелс трябва да се присъединят към крал Чарлз в имението му в Шотландските планини, замъка Балморал, заедно с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Балморал е много специално място за кралското семейство, тъй като е бил един от любимите домове на покойната кралица Елизабет II. Това е и мястото, където тя почина през септември 2022 г., а много членове на кралското семейство все още се стичат в имението всяко лято.

Източник потвърждава пред Express: „Уилям и Кейт ще се присъединят към кралското семейство в Балморал. Тази година това ще бъде по-скоро скромно събитие, на което всички ще се срещнат, за да се отпуснат и да релаксират.“

Принцеса Кейт беше диагностицирана с рак преди няколко месеца, като през март обяви публично диагнозата и лечението си чрез видеообръщение. Очаква се тази година в Балморал да отидат и други кралски особи, сред които принцеса Ан, Тим Лоранс и Майк и Зара Тиндал, но както може да се очаква, малко вероятно е в Хайлендс да бъде забелязан Съсекс.

Източник: msn.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.