Смела е: Елизабет Хърли се съблече на 58г. (СНИМКА)

Феновете останаха възхитени от фигурата на актрисата

https://lifezone.bg/interesno/smela-e-elizabet-harli-se-sableche-na-58g-snimka/128521 LifeZone.bg
Смела е: Елизабет Хърли се съблече на 58г. (СНИМКА)

Феновете останаха възхитени от фигурата на актрисата

Елизабет Хърли е една от най-красивите актриси. Има перфектно лице и тяло, на което дори младите момичета могат да завидят.

Хърли няма мъж до себе си след куп несполуки в личен план. Много е внимателна  към интим ния си живот. Тя прекарва времето си със своя 21-годишен син.

Елизабет не е имала сериозна връзка цели 10 години. От 2011 г. до 2013 г. тя излиза с професионалния играч по крикет Шейн Уорн Двамата се сгодиха, но до брак така и не се стигна. Останаха си приятели.

Преди две години Шейн почина внезапно от инфаркт. Актрисата споделя, че все още има чувтва към бившия си. Това й пречи да създаде нова връзка. Тя подържа самочувствието си с пускане на снимки, на  които е полугола.

Наскоро Хърли пусна нов фотос, на  който е облечена в розов бански. Тя показа плосък корем, на който дори девойките биха завидели.

През годините трайната любов на Хърли към голи фотосесии все повече изненадва феновете. Явно актрисата буквално е забравила за годините си. Очевидно Елизабет е просто възхитена от тялото си, така че иска да споделя такива снимки редовно.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.