„Стани богат“ се връща към корените си! Билалов е „пътник“!

Предаването ще има нов водещ за предстоящия сезон

https://lifezone.bg/interesno/stani-bogat-se-vrashta-kam-korenite-si-bilalov-e-patnik/124827 LifeZone.bg
„Стани богат“ се връща към корените си! Билалов е „пътник“!

Предаването ще има нов водещ за предстоящия сезон

Традициите са, за да се спазват. На тази максима решиха да заложат в предаването „Стани богат“. Промяната предстои и вече е сигурно, че Михаил Билалов води последните си епизоди в хитовото шоу за знаещи. Продуцентите са решили да заложат на естествения избор за водещ на предаването.

 

Логично е това да бъде Ники Кънчев. Той от години не e заставал на любимия си стол. Това обаче не променя факта, че хиляди българи продължават да свързват „Стани богат“ с неговото име. Ники е известен както в медийното пространство, така и сред голяма част от приятелите му с прякор на името на предаването, с което стана известен.

 

Ники Кънчев е забелязан няколко пъти в БТВ, където вероятно е договарял условия. Многократно водещият бе пренебрегнат от конкурентната Нова телевизия, което в крайна сметка е дало тласък за Кънчев да поеме в посока БТВ. Подобен трансфер той не направи никога през годините. Изглежда свалянето на „Голямото преследване“ от ефир, както и пълното игнориране в Нова телевизия, са били последната капка на търпението. Много възможно и Ники да е получил атрактивно предложение за новото му работно място.

 

Мълвата твърди, че от БТВ отдавна са хвърлили мерника на Михаил Билалов и рокадата дори се е забавила. Мненията относно качествата му на водещ са противоположни. Истината е, че за толкова години той не успя да изтрие следата на Ники Кънчев, което вероятно е и повод за промяната.

 

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.