Светлана Гущерова без грим: Смая мрежата

Престраши се най-накрая

https://lifezone.bg/interesno/svetlana-gushterova-bez-grim-smaya-mrezhata/137529 LifeZone.bg
Светлана Гущерова без грим: Смая мрежата

Престраши се най-накрая

Светлана Гущерова пусна на стори няколко кадъра, на които е без абсолютно никакъв грим. Тя развенча мита, че на живо няма нищи общо с лицето в Инстаграм.  Не крие факта, че има специалист, които се грижи за кожата й.

Половинката на Християн Гущеров от години посещава един то най-големите специалисти в областта на естетичната хирургия и за лицето си полага големи грижи.

Прилага специална интервенция с игли върху кожата си. Видими са и подобренията в устните й, веждите, скулите и нослето.

“Нормално, толкова пари и минават през ръцете“ – коментират злобно в мрежата.

Името на семейство Гущерови се забърка в страшен скандал преди няколко седмици, след като блондинката се оплака, че борецът Кирил Терзиев е упражнил насилие върху нея. В момента Гущерова се занимава със съдебни дела и тепърва ще се изяснява причината за скандала и упражненото насилие от страна на бореца.

Светлана е майка на четири деца:

„Благодарна съм на моята майка. Ако не беше тя, щеше да ми е много трудно. Ани – майката на Християн също много ми помага. Бабите са най-важното нещо. Като цяло се опитвам да се справям добре и да отделям време за децата“, споделя тя.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.