Светлана Гущерова премина на спестовен режим – брои си стотинките (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Дъщеря й не била облечена в скъпи дрехи

https://lifezone.bg/interesno/svetlana-gushterova-premina-na-spestoven-rezhim-broi-si-stotinkite-galeriya-snimki/127178 LifeZone.bg
Светлана Гущерова премина на спестовен режим – брои си стотинките (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Дъщеря й не била облечена в скъпи дрехи

Оказва се, че милионерското семейство Гущерови по нищо не се отличава от обикновените семейства, които не разполагат с толкоз много финикийски знаци, след като тези дни отиде в магазина, за да уедри стотинките, които е събрала през последния месец.

 

Бившата корица на „Плейбой“ била засечена в хипермаркета, придружавана от дъщеря си Анелия-Добромира. Странното обаче е, че Светлана, която наскоро изрева, че била заплашена, че ще бъде залята с киселина и се страхува не само за своя живот, а и за този на членовете на семейството си, била без охрана. Мъжът й Християн също не бил с тях.

 

Гущерова била без капка грим. По отношение на облеклото заложила на светъл анцуг, който й висял, както и на скъпи ботушки и елеци. Благосъстоянието й си личало единствено по наметката от агнешка кожа и чепиците.

Светлана не само се държала изключително мило с персонала, а и била доста грижовна към наследницата си. Тя дори й помогнала да пуска жълтите стотинки в машината за уедряване на монети. Всички, които я разпознали в хипермаркета се чудели как е възможно милионери да събират стотинки за 2-3 лева, докато пък други я хвалели, че учи малката Анелия на спестовност и да цени финикийските знаци.

Малката обаче не била облечена в скъпи дрехи. По всяка вероятност Гущерова смята за ненужно да пръска луди пари за скъпи одежди, които ще овехтеят за няколко месеца. Машината за монети уедрявала безплатно, без удръжка на допълнителни такси, като издавала и бележка за стойността им. След като Светлана и дъщеря й взели издадената бележка, отишли на информация, където получили ваучер на стойността на обменените монети.

Най-щастлива от цялото това занимание била малката, на която всички служители се радвали.

 

Прави впечатление, че екслюбовницата на Гонзо наистина е плашещо слаба, дрехите й стоят, сякаш са закачени на вейка. Мъжът й трябва да й каже спешно да качи поне 4-5 килограма, но къде ти… От наивното момиче, което разказваше по интервюта къде и с кого е правила секс, не е останала и следа, вече е примерна майка, която се грижи за цели 4 деца.

 

След като двете с дъщеря й обиколили набързо магазина и сложили в количката най-необходимите продукти, се метнали на джипа и отпрашили към дома им в „Бояна“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.