Тейлър Суифт пак се изложи на сцената

Певицата се заклещи на платформа

https://lifezone.bg/interesno/teylar-suift-pak-se-izlozhi-na-scenata/137223 LifeZone.bg
Тейлър Суифт пак се изложи на сцената

Певицата се заклещи на платформа

Тейлър Суифт сътворява гаф след гаф. Наскоро се изсекна на сцената и отврати феновете си. Този неин отвратителен жест бе светкавичнo разпространен из мрежата и допълнително възмути хората по света. Тейлър не само размаза сополите си с пръсти, но след това ги обърса с късата си пола. Мнозина си тръгнаха отвратени от концерта. Докато някои бяха съпричастни, мнозина се обърнаха към социалните медии, за да опишат отвращението си от това, че виждат поп звездата да размята сополи.

На фона на лавината от гневни коментари, все пак има няколко нейна защита, като тази: „Аз дори не съм Swiftie, но наистина не разбирам защо някой би бил ядосан или отвратен от това, че някой си бърше носа.

Сега пък се заклещи на платформа, докато танцуваше по време на изпълнение в събота в Дъблин.

Тейлър изпълняваше песента  „Най-малкият човек, който някога е живял“, когато се разиграва екшънът.

Един от нейните танцьори веднага се притече на помощ. Той я вдигна на ръце, за да я изведе от платформата и да я измъкне от злополучната ситуация.

Докато мъжагата я държеше в обятията си, певицата пусна широка усмивка и се направи, че нищо не се е случило.

Източник: blitz.bг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.