Тони Стораро ще признае в ефир какви са разликите между двамата му сина

Певецът разкрива душата си пред Алекс Сърчаджиева

https://lifezone.bg/interesno/toni-storaro-shte-priznae-v-efir-kakvi-sa-razlikite-mezhdu-dvamata-mu-sina/128462 LifeZone.bg
Тони Стораро ще признае в ефир какви са разликите между двамата му сина

Певецът разкрива душата си пред Алекс Сърчаджиева

Тони Стораро ще отвори душата си и ще разберем какъв ред цари в семейството му, в което има толкова много звезди. Зрителите ще имат възможност да надникнат от другата страна на медийния образ.

"Фики е еталон за дете, който сме имали, за малкият е малко в другия край", - никой не очакваше да чуе тези думи от устата на баща към сина си, но ето, че се случи.

Наскоро Емрах бе хванат да шофира с 180 км./час на  Околовръстното  в София. На всичкото отгоре не пропусна да се похвали в социалните мрежи. Миналата година си позволи да шофира с 300 по автомагистрала „Тракия“.

С нетърпение очакваме какво  още ще признае човекът-глас в „Животът по действителен случай“.

Припомняме, че Тони Стораро готви голям концерт в „Арена Армеец“. Събитието ще се състои на 9 май тази година. Обявен е за най-голямото музикално шоу на годината. А цената на някои от билетите достигна космичната сума от 4000 лева.

Специални гости в концерта ще бъдат: Азис, Галена, Софи Маринова, Деси Слава, Алисия, Константин, Емилия, Фики, Емрах, Zafeiris Melas, както и Таркан бенд и Истанбулския струнен оркестър.

Източник: signal bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.