Това е краят на Дженифър Лопес: Феновете в шок

В ново интервю за ET Дженифър Лопес разкрива, че не знае дали някога ще издаде друг албум след последния си

https://lifezone.bg/interesno/tova-e-krayat-na-dzhenifar-lopes-fenovete-v-shok/127541 LifeZone.bg
Това е краят на Дженифър Лопес: Феновете в шок

В ново интервю за ET Дженифър Лопес разкрива, че не знае дали някога ще издаде друг албум след последния си

За най-новия си албум Дженифър Лопес дава всичко от себе си. Дни преди излизането на деветия ѝ студиен албум - първият от десетилетие насам - световноизвестната звезда разкри пред ET, че той може да се окаже и последният ѝ.

"Направихме няколко различни обложки на албуми", обяснява тя за This Is Me... Now, който излиза на 16 февруари. "Опитваме се да правим неща, които са много специални за феновете, да правим колекционерски артикули и подобни неща, които те могат да имат завинаги. Истината е, че дори не знам дали някога ще направя друг албум след този. Това е такъв квинтесенциален проект на Дженифър Лопес J.Lo и наистина се чувствам много удовлетворена, така че те наистина ще бъдат колекционерски предмети в определен момент."

Когато е притисната по повод разкритието, Лопес се провиква: "Не казвайте на Бени, че мисля точно за това --- това може да е последният ми албум в живота."

Албумът излиза 22 години след издаването на This Is Me... Тогава тя издаде третия си студиен албум по време на първия си романс с настоящия си съпруг Бен Афлек. Както феновете добре знаят, сгодената двойка в крайна сметка се раздели, преди да се събере отново и официално да да се събере през 2022 г.

Източник: etonline.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.