Тресе ни ретрограден Меркурий: От днес до 25 април (Какво да очакваме)

https://lifezone.bg/interesno/trese-ni-retrograden-merkuriy-ot-dnes-do-25-april-kakvo-da-ochakvame/130721 LifeZone.bg
Тресе ни ретрограден Меркурий: От днес до 25 април (Какво да очакваме)

Най-близката планета до Слънцето влиза в своя ретрограден период

Това ще се случва три-четири пъти за тази година. Този месец той е в зодия Овен, като най-силно влиянието ще се почувства при представителите на зодиите Овен, Козирог, Везни, Близнаци, Дева.

Мнозина вярват, че през този период нещата се объркват, заради „шегите“ на небесното тяло. И преписват на планетата всякакви несгоди-от лошото настроение до неудачи в работата и конфликти с близки, и приятели.

Според астролозите движението назад на планетата засяга почти всички хора. В астрологията се смята, че това ретроградно движение влияе на комуникацията, информацията, технологиите, както и на пътуването.

Ретроградният Меркурий се усеща силно при хора с професиите: учени, журналисти, писатели,учители, логистици.

При огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв ретроградният Меркурий може да предизвика вземане на необмислени решения, както и объркване в общуването.

Ретроградният Меркурий може да предизвика у водните зодии-Риби, Рак и Скорпион емоционална нестабилност.

Движението назад на планетата забавя нещата около бизнеса на земните зодии-Телец, Козирог и Дева.

Затрудненият в общуването  и технологиите може да причини ретроградния Меркурий на въздушните знаци-Водолей, Близнаци и Везни.

Убежденията, че нещата не вървят, както трябва, отказ от пътуване или подписване на важни документи, както и избягването на нови проекти не бива да се приема на сто процента заради ретроградния Меркурий.

Източник: Свободна зона.ком

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.