Уникално! Небето над България се обагри в кървавочервено(Какво вещае)

https://lifezone.bg/interesno/unikalno-nebeto-nad-balgariya-se-obagri-v-karvavochervenokakvo-veshtae/120415 LifeZone.bg
Уникално! Небето над България се обагри в кървавочервено(Какво вещае)

Уникално природно явление се наблюдаваше и у нас

В България дойде Северното сияние, изригна мрежата. Небето се обагри в кървавочервено. То може да се наблюдава на места, където няма високи дървета, няма замърсявания на въздуха и без наличието на високи сгради.

Явлението е наблюдавано също в Унгария и в Украйна.Нетипичното северно сияние се наблюдаваше в диапазон от Казанлък до Варна.По думите на спецовете то е причинено от изхвърляне, от Слънцето, на коронална маса по посока към Земята. Или това е силна магнитна буря, която ще продължи от 5-ти до 8-ми ноември. След което ситуацията, с космическото време, ще  се нормализира. Огненият феномен е с магнитуд 6 и такова силно слънчево изригване е нямало през миналия месец.

Бомбардирането на нашата планета ще причини доста стресови ситуации на здравето на хората, особено на тези с хронични заболявания.Най-вече да се пазят хора, страдащи от сърдечно-съдови заболявания, както и тези, които имат проблеми с главата  и нервите.

Според вещите в окултното този природен феномен предупреждава, че търпението на Бог се е изчерпало. Промяната започва и тя идва от слънчевия спектър и никой не е в състояние да я спре, предупреждават маговете.Злоупотребата с истината и разпространяването на лъжи във всички слоеве на обществото и държавите води до нуждата от промяна, убедени са експертите в невидимото.

Източник: Вести.бг

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.