В „Черешката“: Явор Бахаров с шокиращи признания, Капитонова яде свински уши

https://lifezone.bg/interesno/v-chereshkata-yavor-baharov-s-shokirashti-priznaniya-kapitonova-yade-svinski-ushi/111596 LifeZone.bg
В „Черешката“: Явор Бахаров с шокиращи признания, Капитонова яде свински уши

Интересна се очертава новата седмица на „Черешката на тортата“

Най-интересни ще са трима от персонажите. Единият е рокаджията Тома Здравков, рускинята Виктория Капитонова, както и вечния хулиган Явор Бахаров.

Дали обаче капризната Капитонова и актьора Явор Бахаров ще се „хванат за гушите“. В компанията на шоуто влизат още актрисата Мария Статулова, както и младата певица Симона Петрова.

Къдрокосият Явор ще готви п реди Виктория, в вторник. На следващия ден Викито ще му го върне, ако не й харесват гозбите на по-малкия Бахаров.

Дали обаче Капотонова ще хапва свински уши, приготвени по африканска рецепта, каквато е част от менюто на Явор Бахаров. За веган тортата вече кандидатите ще са повече.

Но това не ще е най-интересната част за гостите на Явор Бахаров. Той обещава да е болезнено откровен, като ще разкаже неща, за  които още никой не знае.Невъздържаният къдрокоско се прочу с агресията, дрогата и затворите. Във вторник вечерта обаче той ще трогне гостите си с неща, за които никой не е подозирал, че е правил.

На следващия ден Виктория Капитонова ще направи гозби и десерти, с които все пак да докаже, че наистина  е заслужила първото място сред звездните готвачи в „Кухнята на Ада“.

Ще има ли разправии, чутовни скандали или всичко ще мине по реда си, ще станем свидетели другата седмица в „Черешката“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.