В опасна близост: Принц Уилям и Тейлър Суифт се забавляват заедно (СНИМКА)

Първият наследник за трона разтресе тяло под звуците на "Shake It Off"

https://lifezone.bg/interesno/v-opasna-blizost-princ-uilyam-i-teylar-suift-se-zabavlyavat-zaedno-snimka/136651 LifeZone.bg
В опасна близост: Принц Уилям и Тейлър Суифт се забавляват заедно (СНИМКА)

Първият наследник за трона разтресе тяло под звуците на "Shake It Off"

Принц Уилям "преживя кошмар при влизането си на концерта на Тейлър Суифт на Уембли" и "закъсня с принц Джордж и принцеса Шарлот" за срещата със звездата, твърди вътрешен източник.

42-годишният принц на Уелс заведе двете си най-големи деца на първия от трите разпродадени концерта на Тейлър в Лондон в петък.

Кралските особи бяха снимани да се наслаждават на тричасовия концерт от ложата на стадиона, който побира до 90 000 души.

Вътрешен източник обаче твърди, че пътуването на кралските особи до Уембли не е било гладко и е имало "паника" относно времето на пристигане.

Той разказа пред "HELLO!": "Пристигането им беше кошмар, закъсняха много, но планираха да пристигнат по-рано, за да могат да се срещнат с Тейлър преди това, защото знаеха, че искат да си тръгнат рано.

"Те имаха само 25 минути, така че се срещнаха набързо и се поздравиха, след което се качиха в ложата си преди шоуто и имаше малко стрес и паника, защото това отне твърде много време.

Вътрешният източник твърди също, че принц Уилям и децата му са се опитали да останат в задната част на ложата, за да не привличат прекалено много внимание към себе си по време на представлението.

Източник: .dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.