Венелина Гочева събира завистливи погледи с класна визия

Журналистката и издател е почитател на здравословния живот и природата

https://lifezone.bg/interesno/venelina-gocheva-sabira-zavistlivi-pogledi-s-klasna-viziya-2/109645 LifeZone.bg
Венелина Гочева събира завистливи погледи с класна визия

Журналистката и издател е почитател на здравословния живот и природата

Една от може би най-успешните дами на родната журналистика не спира да удивлява публиката с класа и непреходна елегантност. Тя излъчва едно трудно достижимо благородство с безупречния си стил, поведение, изказ и безкомпромисна гражданска позиция.

 

За разлика от други известни личности, присъствието й в публичното пространство е строго премерено и тя посещава само събития, посветени на скъпи за сърцето й хора. Въпреки това, появата й на премиери и бенефиси събира завистливи погледи заради безупречността й на истинска кралица, примесена с щипка екстравагантност и разбира се, перфектния блонд в косите, станал нейна запазена марка.

 

Такава я виждаме редом до Илияна Раева на международния турнир по художествена гимнастика Sofia Cup дни преди Великден, когато издателката дойде лично да подкрепи родните грации и поднесе признателност на Раева за успехите на младите ни надежди. Гочева събра погледите на публиката със строг и същевременно модерен кожен панталон, съчетан с обемна чанта от същата материя, а ефирната черна риза, комбиниран с топ от дантела разчупваше строгостта на монохромната комбинация.

 

Отново в черно, но този път една идея по-сдържано, Гочева изгря в Българската национална телевизия, където пред микрофона на Георги Любенов презентира шестте трактата за световната история от сборника “Лидерството” на Хенри Кисинджър. Книгата излиза на пазара с клеймото на ръководената от нея издателска къща и поднася на публиката теми, които в контекста на най-новата ни история звучат повече от актуално. Подобаващата на повода сериозност беше акцентирана от класическата строгост на тоалета й, а обемните златни копчета правеха дискретен намек за смелост и любов към високата стойност. Точно по националната телевизия журналистката демонстрира на публиката друго вдъхновяващо модно хрумване - диоптрични очила с дебела рамка, чиято форма препраща към непреходния модел “авиатор”, макар и с щипка интелектуалност.  Със същата визия Гочева отправи сърдечен поздрав към един от най-ярките посланици на в. “24 часа” – журналиста Георги Милков на премиерата на  “Истории без багаж”.

 

Венелина е позната сред близки и колеги като почитател на минимализма не само в облеклото, но и на трапезата. Дисциплината, в съчетание с любовта към здравословния живот са си казали думата и тя посрещна рождения си ден на 14 април с фигура, която може да служи за пример на мнозина колеги в гилдията, а и не само. Както можем да се досетим, мнозина любопитстват с какъв режим тя успя да придобие впечатляващите си мерки. Тайната, която Ви споделяме под секрет е позитивизъм, здрава работа, уважение към ближния и разбира се - любовта, която г-жа Гочева безусловно раздава.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.