Веси най-накрая се успокои, след като се отърва от досадния Емрах Стораро

Макар да й се извини и да я увери, че това няма да се повтори, думите на Емрах останаха само празно обещание

https://lifezone.bg/interesno/vesi-nay-nakraya-se-uspokoi-sled-kato-se-otarva-ot-dosadniya-emrah-storaro/133057 LifeZone.bg
Веси най-накрая се успокои, след като се отърва от досадния Емрах Стораро

Макар да й се извини и да я увери, че това няма да се повтори, думите на Емрах останаха само празно обещание

Повече от очевидно е, че Емрах Стораро има много гореща и страстна кръв, която обаче е съчетана с огромна доза нахалство. При все, че даде обещание, че ще общува само по работа с учителката си по танци в „Денсинг Старс“ – Веселина Данова, до последно не спрял да й досажда с нежелани покани за по-близък контакт, разкриват запознати.

Дори си позволил поредна непоискана целувка на финала пред камерите, с която не само вбеси партньорката си, но и възмути мъжете, ставали свидетели на арогантното му поведение.

 

Мълвата носи, че заради всичко това, на Веси направо й идвало да вдигне банкет след отпадането им от танцовото шоу та bTV. Тя най-накрая си взела глътка въздух, тъй като нямало да й се налага да общува с нахалния млад певец.

Мълвата носи, че Веси се опитала да се откачи от него още преди няколко седмици, когато я целуна на дансинга извън всякакви правила на състезанието, но от продукцията категорично отказали да му дадат друга партньорка, изтъквайки, че момичето има договор с предаването и е длъжна да танцува с този, с когото й посочат.

Всъщност на практика арогантното поведение на Емрах и начинът, по който се натрапваше на Веси, се оказали вкусна хапка за телевизията. Това е една от най-обсъжданите теми в танцовото състезание, която генерира огромен зрителски интерес. Именно поради тази причина в шоуто били категорични, че няма да разделят двойката, въпреки нейното желание за това и неговото, меко казано неприемливо поведение.

Единственото, което танцьорката успя да издейства, бе да накара нахалният й ученик да й се извини публично и да обещае, че повече няма да й се натрапва, но той така и не спазил обещанието си.

 

Според мълвата до края на участието им в танцовото шоу, Емрах не спрял да се натиска на хубавата си учителка по танци, която обаче нямала никакъв интерес към него като мъж. Пред камерите се опитвала да играе, че е в добри отношения с певеца, но всъщност едва го понасяла. Молела се да отпаднат от състезанието възможно най-бързо и когато това се случило, споделила, че най-накрая е спокойна, тъй като се отървала от досадника.

 

Факт е, че Емрах направи поредния нахален опит да се домогне до Веси точно преди да им съобщят, че напускат състезанието. Зад гърба на водещия Краси Радков и пред очите на трима от мъжете в състезанието, той отново я целуна. На екран се видя, че Веси моментално се вбеси и му хвърли убийствен поглед, след което обаче се насили да се усмихне, за да не създават излишни скандали. Мъжете зад тях обаче си размениха красноречиви погледи, които ясно показаха възмущението им от певеца и недоумението им пред безкрайното му нахалство. Става въпрос за Папи Ханс, Виктор Стоянов и Кристиан Йорданов, който бе танцов партньор на Мила Роберт. И тримата останаха като гръмнати, виждайки как Емрах целува Веси, след като тя многократно и недвусмислено му е показала, че не желае това да се случва, без значение дали пред камерите или зад тях.

 

Според мнозина от зрителите на шоуто, певецът най-вероятно ще продължи да тормози Веси и след излизането им от шоуто. Единствената адекватна реакция, която телевизията можеше да предприеме в тази ситуация, бе да отстрани младия Стораро от предаването още след първата скандална целувка на дансинга, която от гледна точка на Веси, спокойно би могла да се разгледа като сексуален тормоз на работното място. От bTV обаче не направиха нищо – очевидно им бе по-важно да се пише и говори за този унизителен епизод, вместо да защитят танцьорката си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.