Войната на изгорите: Ким Кардашиян предизвика Бианка Ченсори с последната си рокля (СНИМКИ)

Бизнесдамата е облечена в огромно палто и не оставя нищо на въображението

https://lifezone.bg/interesno/voynata-na-izgorite-kim-kardashiyan-predizvika-bianka-chensori-s-poslednata-si-roklya-snimki/130372 LifeZone.bg
Войната на изгорите: Ким Кардашиян предизвика Бианка Ченсори с последната си рокля (СНИМКИ)

Бизнесдамата е облечена в огромно палто и не оставя нищо на въображението

Бианка привлича вниманието със смело модно решение заедно със съпруга си, рапъра Кание Уест, в Лос Анджелис.

Докато се наслаждават на посещението си във фабриката за чийзкейк, Ченсори зашеметява зрителите със зеления си прозрачен клин, който смело носи под бедрата си, почти разкривайки задните си части.

Известна с дръзкия си избор на прозрачно облекло, съчета чорапите с гол топ, показвайки стегнатата си коремна преса.

Излизането на двойката предизвика бурна реакция в интернет заради безстрашния ансамбъл на дамата, който не оставяше нищо на въображението.

Експертите предполагат, че стратегията на силната двойка цели да изпревари бившата съпруга на Кание - Ким Кардашиян, като привлече вниманието чрез провокативен външен вид.

Марк Борковски, експерт по връзки с обществеността, смята, че Кание използва Бианка, за да повтори тактиката на Ким за реклама, но по още по-краен начин, което е довело до неудобство сред наблюдателите и отчуждаване от марките.

Познати на младата съпруга на рапъра Кание Уест, и най-вече нейният баща, са сериозно обезпокоени за психичното ѝ здраве. След сватбата си с бившия мъж на Ким Кардашиян тя е изпаднала изцяло под неговото влияние и безропотно се облича по начин, който той ѝ диктува. А това означава - във все по-оскъдно облекло.

Източник: marca.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.