Юксел Кадриев пак сгафи!Водещият не спира да се излага в ефир (Виж тук)

https://lifezone.bg/interesno/yuksel-kadriev-pak-sgafivodeshtiyat-ne-spira-da-se-izlaga-v-efir-vizh-tuk/53010 LifeZone.bg
Юксел Кадриев пак сгафи!Водещият не спира да се излага в ефир (Виж тук)

Юксел Кадриев не спира да се излага

Водещият продължава да прави гафове след гафове в ефир. Дългогодишното лице на Би Ти Ви не за сефте сътворява конфузни ситуации от големия екран.

С последната си издънка Юки направо „изби рибата“ и тя бързо обиколи мрежата. Не само това, ами събра над половин милион гледания  и продължава да набира зяпачи.

При вечерната емисия Юксел Кадриев избухва в неконтролируем смях, преди да обявят времето. И малко преди синоптичката Станислава Цалова да приеме щафетата, смехът на водещия отеква в ефир.

Кикотът на Юки не спира през цялото време, докато синоптичката обяснява дали ни очакват топли дни или зимата ще се завърне. След това камерата пак се връща на Юксел Кадриев и  неговата екранна половинка. Те обаче не спират да се смеят. И обявяват края на вечерните новини, залети от смях.

Така и не става ясно обаче кое е провокирало тази смешна серия. А водещите така и не се извиняват на зрителите заради неистовите си смеховки, коментират ги в мрежата.

Не за сефте Юксел Кадриев сътворява гафове от ефир

Заради което колеги и зрители са му дали прозвището „царя на гафовете“. Новинарят обаче се оправдава, че проблемите винаги го следват и тази е причината да сътворява каръци.

Източник: Лупа.бг

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.