Забрави напълно Анджелина: Стъпка напред за Брад Пит и Инес де Рамон

Брад Пит се е преместил при приятелката си Инес де Рамон

https://lifezone.bg/interesno/zabravi-napalno-andzhelina-stapka-napred-za-brad-pit-i-ines-de-ramon/127714 LifeZone.bg
Забрави напълно Анджелина: Стъпка напред за Брад Пит и Инес де Рамон

Брад Пит се е преместил при приятелката си Инес де Рамон

Брад Пит и Инес де Рамон са преминали на следващо ниво в отношенията си. Според многобройни съобщения 60-годишният носител на "Оскар" и 34-годишната му приятелка, изпълнителен директор на бижутерийна компания, живеят заедно. Съобщава се, че Инес се е преместила в дома на Брад.

"Това е съвсем отскоро", казва източник, близък до Инес, който отбелязва, че тя не се е отказала напълно от собственото си жилище. "Те вървят много силно и тя е по-щастлива от всякога."

Двойката е забелязана за първи път заедно през ноември 2022 г., а източници от онова време твърдят, че се срещат от "няколко месеца". Инес е присъствала и на празненството по случай 60-ия рожден ден на Брад през декември 2023 г.

Все още не са се е появила официално на червения килим. Въпреки това те излязоха заедно в четвъртък на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, където Брад удостои приятеля си Брадли Купър с наградата за изключителен изпълнител на годината.

Брад и Инес бяха щракнати да седят един до друг в публиката на събитието, точно зад Купър и колежката му от "Маестрото" Кери Мълиган.

Той облече тъмнокафяв костюм за вечерта в театър "Арлингтън", а приятелката му изглеждаше бляскаво в рокля с високо деколте в тиландски цвят. На една от снимките се вижда как Брад се е навел към усмихнатата Инес и сякаш ѝ шепне нещо на ухото.

Източник: wionews.c-om

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.