Защо актьор си спечели омразата на принц Хари?

Доминик Уест от "Короната" казва, че принц Хари вече не разговаря с него

https://lifezone.bg/interesno/zashto-aktyor-si-specheli-omrazata-na-princ-hari/124373 LifeZone.bg
Защо актьор си спечели омразата на принц Хари?

Доминик Уест от "Короната" казва, че принц Хари вече не разговаря с него

"След това не сме говорили", казва актьорът, който играе Чарлз в "Короната"

Доминик Уест обяснява защо вече не говори с принц Хари, въпреки че двамата са се сприятелили по време на благотворителен поход през 2013 г.

Девет години преди 54-годишният британски актьор да приеме ролята на Чарлз, бащата на Хари, в драмата на Netflix "Короната", той отива на експедиция до Южния полюс заедно с кралското семейство. Скоро след като се прибра у дома обаче, 39-годишният Хари привидно прекрати контакта си с Уест заради коментарите, които той направи на пресконференция, на която обсъждаха лудориите им по време на пътуването.

По време на разговора си с репортерите Уест похвали Хари, наричайки го "страхотен човек", но след това сподели подробности за това как са отпразнували достигането на Южния полюс.

Уест, който наскоро призна, че се е измъчвал от решението си да се запише в "Короната", заяви, че по време на пътуването Хари е правил "ужасно груби шеги" и е пил шампанско от протеза на крака.

"Беше изпито много алкохол", каза той пред репортери и добави: "Всички пихме шампанско от любимите протези на Дънкан." Дънкан Слейтър е човек с двойна ампутация, ранен в Афганистан през 2009 г., който се присъединява към тях по време на похода. Уест продължава: "Той разказваше неособено груби шеги, които за невоенно лице като мен бяха доста шокиращи."

Актьорът отговори на тези коментари, когато Times Radio го попита дали поддържа връзка с Хари. Смеейки се на въпроса, той каза: "В известен смисъл изгубихме връзка, тъй като казах твърде много на една пресконференция и след това не си говорихме. Мисля, че ме попитаха какво сме правили, за да празнуваме, когато стигнахме там, и вероятно казах твърде много."

По време на пресконференцията за експедицията, която се състоя през 2014 г., Слейтър каза: "Хари беше истински отборен играч. Винаги имаше какво да се прави и той винаги го инициираше. Имаше толкова много навивки. Вероятно се е разпрострял доста. Той прекарваше време с всеки отбор всеки ден.

"Винаги правеше така, че да смесва, извеждайки всички на преден план. Беше много хубаво, тъй като той беше толкова уморен, колкото и всички останали".

По време на същото интервю за Times Radio колегата на Уест от "Короната" Джонатан Прайс, който играе принц Филип, разкри, че принцеса Ан гледа сериала - и каза, че ѝ се е извинил, че се е съгласил да играе баща ѝ.

"Когато ме направиха рицар и отидох в Уиндзор, а принцеса Ан беше тази, която ме дублираше, и аз бях по средата на играта на баща ѝ, имаше намеци, че тя е видяла някои от тях", спомня си Прайс.

Източник: independent.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.