Защо Анджелина Джоли наема убиец?

Звездата разказа за борбата си с психичното здраве, включително едно шокиращо признание

https://lifezone.bg/interesno/zashto-andzhelina-dzholi-naema-ubiec/139288 LifeZone.bg
Защо Анджелина Джоли наема убиец?

Звездата разказа за борбата си с психичното здраве, включително едно шокиращо признание

Анджелина Джоли разкри, че веднъж е наела наемен убиец, за да я убие при опит за самоубийство.

Звездата обясни, че се е борила с психичното си здраве, когато е била в началото на 20-те си години, и на 22-годишна възраст е направила този план.

В изключително откровено интервю Джоли разкрива, че е била в толкова тежко състояние на психичното си здраве, че е искала да сложи край на живота си. Тя обаче не е искала семейството и приятелите ѝ да се чувстват така, сякаш са я разочаровали или не са били до нея.

Обясни, че е взела решение да наеме някого, който да я убие, и това да изглежда така, сякаш е умряла в резултат на грабеж, а не защото е искала това.

Първоначално Джоли разкри шокиращия си план пред IMDB, като каза: „Ще прозвучи налудничаво, но имаше момент, в който щях да наема някой да ме убие.“

Тя каза: „Не е трудно да се намерят в Ню Йорк. Колкото и налудничаво да звучи, мисля, че много хора обмислят самоубийство, когато са млади. Бях много наясно, че много хора около мен, като майка ми, биха се чувствали така, сякаш не са дали достатъчно или не са направили достатъчно, ако бях отнела живота си.

Източник: .unilad.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.