Защо Нора Недкова не иска да излиза с българи?

Плеймейтката ходи само с чужденци

https://lifezone.bg/interesno/zashto-nora-nedkova-ne-iska-da-izliza-s-balgari/141828 LifeZone.bg
Защо Нора Недкова не иска да излиза с българи?

Плеймейтката ходи само с чужденци

 

Нора Недкова признава, че много пъти се е срамувала от  себе си, но в момента не изпитва такива чувства. Не й липсва самочувствие и определя себе си като висока класа мадама. Тя не общува с българи. Според нея те били недорасли и искат да го дондуркат.

Мечтата на Лора е да получи предложение за брак в Бразилия, докато обикаля с хеликоптер статуята на Христос. Тя не обича да публикува в социалните мрежи къде обикаля, понеже има твърде много злоба по нашите ширини.

„Те нали тука си стоят на село и като ме гледат - или ме „отследват“ на ден супер много, или почват някакви събития да ми се случват и решавам да намаля малко социалните мрежи“- разказва красавицата.

Злобните коментари са част от нейния живот, но блондинката вече е свикнала.

„В момента няма какво да ме събори, вече съм изграден характер. Гледам да съм интелигентна жена, но на простака с интелигентност не върви“, коментира Нора.

Плеймейтката не крие, че има високи очаквания за мъжа до себе си – трябва да е силен и класен, а българинът не е такъв.

Вярна на слабостта си към лукса, Недкова не пропусна това лято да отскочи до поредния тузарски курорт - Puente Romano Beach Resort.

Източник: telegraph.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.