Женски конвой загради Рачков на партито на “Господарите”

Секси комикът е в топ форма

https://lifezone.bg/interesno/zhenski-konvoy-zagradi-rachkov-na-partito-na-gospodarite/54473 LifeZone.bg
Женски конвой загради Рачков на партито на “Господарите”

Секси комикът е в топ форма

Дългокрак харем от девойки в неприлично млада възраст аха да влезе в ръкопашен бой за сърцето на Димитър Рачков, видя наш репортер на партито на “Господари на ефира”.  Въпреки масираното присъствие на супер модели и прохождащи инфлуенсърки, истинската звезда беше не друг, а любимият комедиен актьор.

 

Наблюдателни папараци не пропуснаха да отбележат, че откакто би шута на силиконовата Анита, Рачков буквално пращи от енергия и мъжественост.

Станал е инстинкти магнит за жените.

 

Мария Игнатова и Рачков показаха топло и дружеско отношение един към друг. И най-вече завидно чувство за хумор, като не пропуснаха да се шегуват с общото си минало.

 

Срещата им се случи на партито по случай 20-ия рожден ден на "Господари на ефира", на чието тържество се изсипаха половината шоу звезди у нас. Съвсем очаквано, погледите на всички бяха насочени към Мария и Рачков, като очакванията бяха да се разминат без дори да се поздравят.

 

Напротив, двамата демонстрираха завидно приятелство, на каквото не сме свикнали от двама бивши. Комикът излезе на сцената, за да води и да разчупи обстановката с няколко шеги, когато изневиделица зад него изскочи Мария. Видимо стреснат, бургазлията си плю в пазвата и попита плахо: "Идването ти по сценарий ли е?". "То като с теб бяхме заедно по сценарий, видя какво се случи, така че по-добре да не е", заяви с широка усмивка Игнатова.

 

Секунди по-късно двамата се прегърнаха, Рачков целуна бившата си приятелка по бузата и заведението избухна в бурни аплодисменти.  А на мащабното парти се откроиха още доста звезди, сред които Герасим Георгиев - Геро, Малин Кръстев, Румен Угрински, Мария Илиева, Орлин Павлов, Любо Киров, Миро, Етиен Леви, Дарин Ангелов, Ненчо Балабанов, Яна Маринова, Краси Радков, Софи Маринова, Руслан Мъйнов, Жени Калканджиева, Тити Папазов, Гала, Ергенът Виктор Стоянов, Наско от Б.Т.Р. и т.н.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.