Зрителите реват в един глас: Искаме си Сашко!

https://lifezone.bg/interesno/zritelite-revat-v-edin-glas-iskame-si-sashko/116229 LifeZone.bg
Зрителите реват в един глас: Искаме си Сашко!

Стартираха новите сезони на старите предавания по Нова и по Би Ти Ви

Двете медии се вкопчиха в надпреварата за повече зрители. Прави впечатление, че студията и на двете предавания „Преди обед“ и „На кафе“ са с нови декори.

Новият сезон на „Преди обяд“ стартира с нов водещ и това е младия актьор Петър Дочев.По думите на продуцента и творчески директор Георги Тошев той се е преборил с над седемдесет човека за стола на Сашо Кадиев.

Само че зрителите не одобриха появата му, защото той се показа за сефте доста обран и  скован. По-опитната му партньорка Деси Стоянова направляваше умело предаването, като завърши подобаващо тричасовото шоу.

„Няма да е същото без Сашко“, „Искаме си отново Кадиев, той ни разсмиваше“, „Няма незаменими хора, но има незабравими“, са само част от коментарите. Определено това би вдигнало на макс самочувствието на сина на Катето Евро. Александър Кадиев изкара цели дванадесет години като ко-водещ на „На преди обед“.

Актьорът се превърна в емблема на предаването. Сашо Кадиев предизвикваше усмивка у зрителите със забавните му превъплъщения,както и с лафовете си.

Едни го обичаха, други го коряха, че се лигави. Но и в двата случая предизвикваше интерес, категорични са неговите фенове.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.